Top news

Please notify easyjet, holidays as soon as possible in writing if there is something that you need to correct, or if you dont receive a booking confirmation within 48 hours of making your booking.Call our Travel Experts to book a new holiday, call..
Read more
To provide you a better service and protect the security of our website, we will check all the access requests.Flying Blue Gold Members and SkyTeam Elite Plus Members of Partner Airlines Receive a 50 OFF Order at KLM Royal Dutch Airlines.Your cooperation and..
Read more
Om uw saunabezoek voucher codes for asos 2018 compleet te maken kunt u deelnemen aan een van de vele behandelingen of massages en heerlijk eten in een van de horecagelegenheden.Je bestelt een ticket vanaf slechts 12,95* en krijgt ook een Treatments Hair Body..
Read more

Hoe een cadeaubon inpakken


Geld onderin is ook prima.
Een populaire manier van verpakken en iets dat nu echt helemaal in is: De emoji korte kapsels zwart haar 2018 verpakking.
Heel verrassend is natuurlijk om de bon of het geld in een klein doosje te doen en dat in te pakken als een cadeautje.
Stickers kan je in alle soorten, kleuren, vormen en groottes voorkomen.
Je kan hier echt niets mis mee doen.Geld krijg je vaak in een kale envelop of gewoon een biljet in de hand.Als je aan het lint een puntje knipt, rijg je het makkelijker door de gaatjes.Sommige bedrijven proberen hun cadeaubonnen er al een beetje leuker uit te laten zien, maar meestal weet je toch al meteen: o, dat is een cadeaubon.Zo laat je niet meteen zien wat je geeft.Leuk ingepakt, libelle korting landal dat doe ik wel even zelf, is deze bon erg leuk om te geven.Het karton rillen, neem een vel karton van 16 cm hoog en 24,5 cm breed.Er is niets leuker dan een stukje Moeder Natuur cadeau te krijgen.Iets minder leuk vind ik dat zon envelopje wel een beetje saai.Zo maak je het waterige pastelpapier.Top van de dag.De envelop is ook leuk voor andere, kleine platte cadeau's.
Knip wat washi-tape (soort gekleurde plakband) uit in een bepaalde vorm en plak deze op het gekleurde papier.
Dit kan in een thema zijn, fotos waarvan je weet dat hij of zij ze heel graag ziet of natuurlijk fotos van jou en hem of haar samen!
Als je nu de strik later losknoopt kun je met het lint de cadeaubon uit de envelop omhoog trekken.
Steek het lint van achter naar voor door de ponsgaatjes.Ook leuk vond ik een cadeaubon die ik ooit in Amerika kreeg.Je houdt nu een strookje van 1,5 cm over.Zet in het glas en vul het glas met goedkope felgekleurde haargel.Dat is wel iets lastiger meenemen!Hopelijk heb je al wat meer zin in het verpakken van je cadeautjes!TIP: Voor de creatievelingen onder ons is er nog altijd de mogelijkheid om het verpakpapier af te geven met wat wascos om die zelf te laten inkleuren.Koop een groot glas, doe de cadeaubon opgerold in een plastic zakje dat je goed sluit.
[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap