Top news

If you want to find more money saving tips, learn how to get extreme bargains, then sign up to our free daily newsletter.If you forget to use pathe ochtend korting your reward card, you can still get the points by entering a code..
Read more
Verschijnt er een kortingscode in beeld?Het werkt eigenlijk best simpel: In de zoekbalk bovenin deze pagina, typ je de naam van de webwinkel in (Bijv.Lees beoordeling, fabienne, dienst na verkoop, tJa, ik vind geen.Maar, wees niet getreurd!Over 's keurmerken, browseSafeNee, trustpilotNee, ekomiNee, feedback..
Read more
If you have any questions about using your coupons online, please contact Customer Service.All coupons and promo codes are time limited.Enjoy shopping, enjoy saving.Center, parcs coupon discount will adjust your order total.Home, travel, center, parcs, get it cheaper on Amazon!Last but not least..
Read more

Korting voor beeld en geluid


Dit dient beluisterd, gevoeld en bekeken te worden waarbij u als klant door deskundige medewerkers wordt voorgelicht.
Verder kunt u nagaan wat we momenteel aan inruil- en demo-apparatuur hebben.
Dus: klaar met verkopers die er geen kaas van kortingsvoucher vliegticket hebben gegeten?
Als je naderhand eens met een vraag of probleem zit, kun je Veldmeyer gewoon bellen en je krijgt een werkende oplossing.
Mooi assortiment, van redelijk geprijsd tot hoger segment.Je betaalt echt niet meer dan bij de grote zaken (en anders is het marginaal, en haal je je winst uit het feit dat ze je geen onnodige randzaken proberen aan te smeren).Daarom zijn wij ook in 2015 weer hifi-winkel van het jaar voor Zeeland geworden.In de meeste gevallen was dit een kwestie van maatwerk.Voor goed advies, mensen met kennis van zaken.Onze meerwaarde was dat we in staat bleken voor elk specifiek opslagmedium de juiste archiefoplossing te vinden of te ontwikkelen.Dat houdt in dat medewerkers en klanten moeten snel van het juiste beeld- of geluidsfragment kunnen worden voorzien.
Super geschikt adres voor als je niet zo veel verstand van hebt van het technische gedeelte, maar als je wél graag goede kwaliteit wilt hebben.
Ook hét adres voor satellietontvangers en schotels.
Als je verder surft, ga je daarmee akkoord.
Dan is Veldmeyer hét adres voor je!Sedert de jaren 80 van van de vorige eeuw een begrip in Zeeland en inmiddels ook ver daarbuiten.Dit is in veel verschillende vormen aanwezig.Op de pagina's binnen onze site treft u dan ook alleen een overzicht van de door ons gevoerde merken, met hyperlinks naar hun actuele aanbod en stellen we onszelf aan u voor.We mogen liefhebbers uit heel Nederland, België en Duitsland, zowel voor huiselijk als zakelijk gebruik, tot onze clientèle rekenen en daar zijn wij best trots.Klaar met van het kastje naar de muur te worden gestuurd?


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap